- un pachet aluat foetaj
cca 8 bucati sparanghel proaspat
8 felii de prosciutto crudo
brinza brie taiata feliute subtiri
un ou zbatut
seminte de mac
Fierbem sparanghelul "al dente" intr-un vas incapator, in apa sarata si-l lasam la racit.
Derulam aluatul de foetaj si punem 4 felii de prosciutto crudo (cred ca merge si cu sunca presata)
Feliutele mele au fost taiate acasa, deci sint cam bucatele, de aia nu se poate vedea ca ar fi 4 felii.
Acoperim cu felii de brinza (putem pune si brinzica moale din cea feliata)
punem apoi sparanghelul
dupa care, punem din nou brinza si terminam cu prosciutto crudo.
rulam aluatul paralel cu sensul in care am asezat sparanghelul, inchidem bine la capete si transferam rulada intr-o tava pentru cuptor pe hirtie de copt. Ungem cu ou zbatut si presaram deasupra mac.
Bagam in cuptorul preincalzit la 180° pentru circa 35-40 minute sau pina se rumeneste bine rulada.
Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca, taiem feliute si servim alaturi de o bericica.
minunata rulada ta!
RăspundețiȘtergereSuper reteta asta!
RăspundețiȘtergereCe bine ca am gasit ceva bun de facut cu sparanghel...imi place foarte mult!
ciao!
yumy! ador sparanghelul, din pacate la noi in supermarket nu il gasesti decat foarte rar.felicitari pentru reteta
RăspundețiȘtergereN-am mancat niciodata sparanghel,dar arata delicios!
RăspundețiȘtergereyummmmm!!!daniela,ce bunatate ai facut!!!arata foarte bine!!mi-e o pofta de nu iti inchipui :D
RăspundețiȘtergeremmmmmmmmm....quanto mi piace!!!!
RăspundețiȘtergereSuper rulada!bravo!arata minunat+si cred ca-i tare buna!
RăspundețiȘtergereSuper retata ! Arata minunat. Felicitari !
RăspundețiȘtergereTare apetisanta rulada! Brava!
RăspundețiȘtergerePentru lucrurile minunate ce iti ies din manutze, doresc sa-ti ofer un nou premiu si te astept la mine pe blog, sa-l iei.
P.S. De fiecare data cand fac painica ta, caci o fac destul de des, ma gandesc la tine si iti multumesc!
Pup!
Daniela m-ai omorat cu reteta asta simnt cum incepe sa ma doara stomacul de pofta ce am !!! Arata delicios !!!!
RăspundețiȘtergereVad ca ai unul din premii deja pe blog dar mai am si eu pt tine 2 premii si pt ingeraul tau !!!
Pupic Amy
Multumesc, Alison !
RăspundețiȘtergereMultumesc Nicoleta ! Nici eu nu prea stiam ce sa fac cu sparanghelul, in afara de cel salbatec cu care fac omleta, acum stiu... Pupici !
RăspundețiȘtergereMultumesc Libra, la noi se gaseste dar costa destul de multisor.
RăspundețiȘtergereCuscra, nici eu nu am mincat pina acum decit de cel mic si salbatec, dar sa stii ca-i foarte bun.
RăspundețiȘtergereMultumesc Cristina, tura viitoare iti trimit o feliuta virtuala.
RăspundețiȘtergereGrazie Emamama ! Bacio ...
RăspundețiȘtergereMultumesc Mariana de vizita si multumesc ca iti place reteta...
RăspundețiȘtergereMultumesc, Ala ! Pupici !
RăspundețiȘtergereMultumesc Gabi si pentru ca faci reteta de piinita si pentru premii. Vin imediat sa le ridic. Pupici !
RăspundețiȘtergereMultumesc Amy pentru premii, vin imediat sa le "fur". Pupici !
RăspundețiȘtergerece bine a iesit!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Kris ! Pupici !
RăspundețiȘtergereCe aluat de foietaj ai cumparat? Buitoni? Sau care ca sunt mai multe tipuri in Italia.
RăspundețiȘtergereTechgirl, in primul rind multumesc de vizita. Aluatul l-am cumparat din Elvetia, dar este vorba despre pasta sfoglia, care o gasesti si in Italia.
RăspundețiȘtergere