La ricetta in italiano si trova in basso
La ricetta in italiano si trova in basso
O mincarica rapida, rapida, in 30 de minute este gata de pus pe masa.
Ingrediente pentru 4 persoane:
- 500 g piept de pui
- 2 dl lapte
- 100 g parmezan ras
- 50 g unt
- sare
Intr-un vas punem laptele si un pic de parmezan ras, le amestecam si adaugam bucatile de piept pe care le lasam sa se odihneasca in laptic, timp de cinci minute.
Stoarcem carnea de lapte si asezam feliile de piept peste parmezan si cu miinile apasam usurel pentru a se lipi parmezanul mai bine. Normal ca intoarcem si pe partea cealalta bucatile de piept si procedam la fel...
In tava de la cuptor acoperita cu hirtie de copt, punem bucatile de piept, deasupra punem fulgii de unt si presaram sare, apoi bagam tava in cuptorul incalzit in prealabil la 180 de grade, pentru circa 25 de minute.
Am servit pieptul de pui cu cartofi prajiti.
Ingredienti per 4 persone:
- 500 g petto di pollo a fette sottili
- 2 dl latte
- 100 g circa grana grattugiato
- 50 g burro
- sale
Per prima battete leggermente le fettine di pollo su un tagliere, poi mettetele in una ciotola, copritele con il latte mischiato con un po di granna grattugiato e lasciatele riposare per 5 minuti. Sgocciolate la carne e passate le fettine nel formaggio, ricoprendole da ambo i lati, premendo leggermente con le mani in modo che il formaggio aderisca bene. Trasferire le fettine impanate nella pirofila sulla carta da cucina e distribuite sopra il burro a fiocchetti. Salate.
Cuocete in forno, preriscaldato a 180 grade, per circa 25 minuti.
Servite le fettine non appena le avrete sfornate.
Ce bun trebuie sa fie!!
RăspundețiȘtergereSarbatori fericite!!
Te pup.
Sarbatori fericite si tie, Elisa ! Craciun fericit, cu bucurii si sanatate, alaturi de cei dragi ! Te pupicesc si eu pe caciulita rosie... si pe nasuc...
RăspundețiȘtergere