miercuri, 28 ianuarie 2009

Oua umplute cu ciuperci


by Petunie


  • 10 oua (sau cite vrea fiecare)
  • o ceapa
  • 2-3 ciuperci
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Se pun ouale la fiert. Intre timp, curatam ceapa, o taiem si o punem sa se prajeasca un pic. Adaugam ciupercutele taiate bucatele, sare si piper dupa gust.
Dupa ce au fiert ouale le punem in apa rece, ca sa le curatam mai usor. Le taiem in jumatati pe lungime si scoatem galbenusurile. Punem la mixat ceapa, ciupercile si tot ce mai era prin tigaia de prajit, citeva galbenusuri, ma rog vreo 6 daca am pus 10 oua, 2-3 linguri de brinza Philadelphia (ca din aia am avut eu), patrunjel, busuioc si mixam pina ne iese o delicioasa crema cu care umplem albusurile. Se orneaza dupa cum vrem noi.
 Pofta mare !

2 comentarii:

  1. Danelutza,arata super ouale astea...sotul meu e fan oua umplute....trebuie sa-i fac si asa,ca m-am saturat doar de amestecatura cu pateu,:)...felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Mirela, sa stii ca sint foarte gustoase. La noi nu se maninca pateul, de aia le fac asa.

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite comentariile anonime si necivilizate !

Va multumesc !