O reteta inventata, dupa ingredientele care erau prin casa/frigider...
Avem nevoie de:
- 500 g cartofi
- cca 150 g kaiser
- 150 g sunca presata (prosciutto cotto)
- 3 oua
- 250-300 g frunze de cicoare oparita in prealabil (puteti inlocui cu spanac)
- 180 g iaurt natural
- 1 mozzarella
- parmezan
- sare dupa gust
- frunzulite de patrunjel pentru decor
Intii am fiert cartofii, i-am lasat la racit, i-am curatat.
Intr-o tava yena, am pus kaiserul taiat feliute subtire, asta ca sa nu se lipeasca de tava. Dupa care am adaugat feliute de cartofi, am presarat parmezan ras, apoi am acoperit cu felii de prosciutto si le de cicoare taiata bucatele (poate fi inlocuita cu spanac, eu asta am avut in gradina, asta am pus...
am pus deasupra citeva felii de mozzarella, apoi celelalte feliute de cartofi care mi-au ramas si din nou mozzarella apoi am turnat deasupra ouale zbatute cu un pic de sare si iaurtul (puteti folosi smintina), ornat cu frunze de patrunjel ca sa-i schimb un pic culoarea, apoi am presarat parmezan ras si am bagat tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru circa 35-40 de minute.
Lasam sa se raceasca un pic cit sa nu frigem limbuta si servim.
Va invit la o feliuta virtuala... bunuta, bunuta...