Biscuiti Truffle sunt foarte gustosi si merg de minune la petrecerile cu copii si la sarbatorile de Craciun.
Pentru 22 bucati avem nevoie de:
- 100 gr ciocolata taiata
- 45 gr unt
- 55 gr zahar praf
- un varf de cutit cu sare
- 2 oua mici
- esenta vanilie
- 100 gr faina
- 10 gr cacao
- 0,5 lingurita rasa praf de copt
- 90 gr zahar praf (pentru pudrat)
Mixam bine, acoperim vasul cu o folie si punem aluatul la frigider timp de doua ore. Din aluatul racit se modeleaza bilute de aproximativ 2,5 cm diametru, se tavalesc bine prin zahar praf, se aseaza in tava pe hartie de copt,cu o distanta de 4 cm intre ele.
Se vor coc la 160 grade C timp de 10-15 minute - cuptor preincalzit.Cand sunt gata, biscuitii se vor lasa 2 minute in tava, dupa care vor fi scosi si lasati sa se raceasca. Se pastreaza in caserole.
par absolut deliciosi!!!!!!!!!! nu trimiteti si la pachet pentru niste pofticiosi netalentati in bucatarie?
RăspundețiȘtergereDanelutza, felicitari pentru "truffle"-le delicioase!!! ...ce ciudat suna, hi, hi...
RăspundețiȘtergereSi eu le-am facut de nenumarate ori, pentru ca se fac rapid si extrem de usor! ;)
Loredana si Robert, bun venit in bucatarioara mea. Trimit si la pachet pentru pofticiosi, ca talentata nu sint nici eu.
RăspundețiȘtergereLaura, multumesc. E adevarat ca suna ciudat denumirea lor (emoticon cu unul care zimbeste), important e ca au gustul e bun.
RăspundețiȘtergereDanelutza, esti fenomenala. Imi place ca pe langa retete minunate gasesc multa caldura sufleteasca la tine. Pup printesa norocoasa cu asa mamica.
RăspundețiȘtergereSaru'mina, Clara ! Esti draguta... Pupici si de la noi !
RăspundețiȘtergere