Cum imi mai ramasesera citeva chiftelute cu sos, reteta o gasiti aici , am pregatit un altfel de pilaf, tot dupa o reteta deja scrisa, cu exceptia ca in acest pilaf nu am pus creveti ci am adaugat vreo 2-3 linguri de parmezan ras.
Am uns usurel formele cu ulei si un pic de pesmet, am "captusit" peretii si fundul formelor cu pilaf, am pus cite o chifteluta cu sos in mijloc
deasupra am acoperit din nou cu pilafam presarat parmezan ras
si le-am bagat in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pentru circa 20 de minute.
Le lasam sa se raceasca un pic si cu mare atentie le desprindem ca sa nu se rupa, ideale ar fi formele de silicon ca s-ar desprinde mult mai usor..., si le servim caldute.
Pofta mare !
mmmm,ce deliciu,chiar aku ,la ora prinzului!
RăspundețiȘtergereChe meraviglia!!!
RăspundețiȘtergereSuper ideea ...o fur si eu! ;-)
te pup... o zi buna!
mm, ce retete minunate! Ia sa te urmaresc de-acuma...
RăspundețiȘtergereImbratisari si o zi placuta!
Multumesc Alison, draguta ca intotdeauna ! Pupici !!!
RăspundețiȘtergereNicoleta, daca-i pentru o cauza buna, cu draga inima te las sa furi ideea. Pupici si o zi buna !
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita, Uca si multumesc ca-ti plac retetele. Pupici si o zi buna !
RăspundețiȘtergereFoarte interesant si cred ca sunt deosebit de gustoase.
RăspundețiȘtergereDiana, sint foarte bune, de fapt noi le-am "devorat" rapid.
RăspundețiȘtergere