In ajunul Craciunului, conform traditiilor calabrese, am pregatit doar mincare cu peste.
Ca aperitive am pregatit:
Felul intii:
Felul doi:
Nu a lipsit:
si bineinteles
PRINZUL DE CRACIUN 2010
Aperitive:
Salamioare, cascaval afumat, masline, vinete conservate si fenicul conservat
Felul intii:
Felul doi:
Bineinteles ca nu au lipsit dulciurile:
PASTICCINI CU CREMA PASTICCERA
si pandoro (cumparat, ca nu am avut forma sa-l fac acasa)
Un salut de la noi, insotit de urarea,
SARBATORI FERICITE !
Craciun Fericit, draga mea! Sarbatori Frumoase si un Nou An bun!:D
RăspundețiȘtergereSarbatori fericite si un an nou plin de impliniri si bunastare!
RăspundețiȘtergereMinunate bucatele tale, felicitari!
Ce de bunatati!!!
RăspundețiȘtergereIti doresc sarbatori fericite.
Te pup.
Craciun Fericit draga Daniela! Un An Nou plin de vise implinite, bucurii si sanatate. Felicitari pentru meniurile postate. Superb si gustos! Pupici si spor la treaba pentru masa de Revelion!
RăspundețiȘtergerecE DE BUNATATI!!!!!LA MULTI ANI SI UN AN NOU PLIN NUMAI DE BUCURII!!!TE PUP CU MARE DRAG!!!
RăspundețiȘtergereSarbatori fericite in continuare si un An Nou plin de impliniri!
RăspundețiȘtergereAi pregatit o masa pe cinste :)!
copioasa masa ati avut!
RăspundețiȘtergerepainea in forma de bradut vreau sa o fac si eu pentru masa dintre ani. sper sa imi iasa si mie frumos, ca a ta arata tare bine.
caspiterina quante cose buone hai preparato..
RăspundețiȘtergerebravissimaaaa!!
Felice 2011!!
baci
Enza