marți, 21 aprilie 2009

Cosulete de parmezan umplute cu salata boeuf



Cosuletele de parmezan, le putem umple cu ce vrem noi, pilaf de orez, salata...
Incalzim bine tigaia de prajit, taiem o forma rotunda de hirtie de copt, pe care punem parmezan ras si-l lasam la foc potrivit sa se topeasca, atentie sa nu se coloreze prea tare.
Luam hirtia cu parmezan si o rasturnam pe fundul unui pahar/castronel, stringem incetisor ca parmezanul sa ia forma paharului...
dupa care desprindem hirtia usurel, avind grija sa nu se rupa cosuletul
lasam sa se raceasca bine, iar dupa aia incercam sa desprindem cosuletul de pahar, cu maaaareee grija ca parmezanul s-a lipit bine de pahar, dar avind grasime incercam "sa-l dezsurubam", adica il invirtim ca pe un surub ca altfel se rupe
Asa arata domnul cosulet scos de pe fundul paharului, iar acum urmeaza partea cea mai usoara... il umplem cu ce vrem, il decoram... aici fiecare cu imaginatia lui putem, iar dupa aia il papam, un aperitiv foarte delicios... Eu le-am umplut cu salata boeuf, dar atentie mare, cel mai bine e sa umpleti cosuletele aproape de momentul servirii, altfel riscati sa se inmoaie, nu prea mult... 
Pofta mare !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog nu permite comentariile anonime si necivilizate !

Va multumesc !