sâmbătă, 5 martie 2011

Pangasius impanat ... la cuptor


Reteta din categoria: papa bun si sanatos... sau... rapid si gustos

Avem nevoie de :
* doua bucati peste pangasius
* sare
* salvie
* rozmarin
* pesmet
* doua linguri ulei de masline extravergine


Incalzim cuptorul la 200 de grade. Macinam salvia, rozmarinul impreuna cu sarea si  condimentam pestele pe ambele parti (condimentele pot fi variate, puteti pune si un pic de usturoi... ma rog, fiecare dupa gustul propriu). Intr-o farfurie punem pesmetul si presam bine pestele pe ambele parti. 
In tava de la cuptor tapetata cu hirtie de copt, punem cele doua bucati (impanate) iar pe fiecare punem cite o lingura de ulei, il intoarcem pe ambele parti ca sa se unga un pic cu ulei si bagam in cuptorul preincalzit pentru circa 20-25 de minute, depinde cit de rumene le dorim. Chiar daca pare un pic crocant la exterior, e foarte fraged, deci nu se usuca.
L-am servit alaturi de o salata cu rosii, fenicul, varza alba si ceapa rosie, condimentata cu sare, ulei si otet balsamic. 

 

6 comentarii:

  1. Ce pofta mi-ai facut,,,,woauuu,,,pupp si o duminica frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multam, Mirelus ! Pupici si o duminica placuta in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bunatate de mancare...si cu o salata alaturi nu poate fi decat deliciossssss!!!

    pup! o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Violette ! Pupici si o saptamina minunata !

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite comentariile anonime si necivilizate !

Va multumesc !