joi, 3 februarie 2011

Pangasius la cuptor


Papita sanatoasa si gustoasa, pestisor imbracat in cartofi, la cuptor...

Ingrediente:
* 3 jumatati de peste
* rozmarin
* piper macinat
* sare
* ulei de masline extravergine
* 4-5 cartofi mari

Intii de toate spalam cele trei bucati de peste, le saram, piperam si presaram rozmarin pe ambele parti, turnam un ulei (nu exageram) pe ambele parti si le lasam la marinat pentru circa 30 de minute.

Curatim, spalam si taiem cartofii feliute cit mai subtiri, daca aveti un instrument ca al meu, e usor, daca nu incercati cu cutitul sa taiati feliute subtiri. Asezam feliile de cartofi un picut suprapuse, asezam bucatile de peste


acoperim din nou cu felii de cartofi si punem deasupra compozitia in care a stat pestele la marinat.

Bagam tava in cuptor la 220 grade (cuptor cu ventilator) si lasam pentru circa 20-25 de minute. Servim pestele cald... delicios si sanatos...





12 comentarii:

  1. vai ce buna papica asta,super mod de a pregati pestele in felul asta,bravissima!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Super ideea,,,,,,dar de ce sa ma chinui cand pot sa vin la tine,,,,nu???puppp!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,

    Imi place mult blogul "Preparam si mincam" si te-am adaugat la blogroll pe
    Blog.jocuriplay.com.
    Ai putea sa ma ajuti si pe mine cu un link catre site-ul
    http://www.jocuriplay.com cu titlul "Jocuri pentru copii" sau "Jocuri copii"?
    M-ar ajuta foarte mult!

    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Nicole ! Draguta ca intotdeauna ... Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  5. Mirela, te astept, dar vii si cu tarta... Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere
  7. Pangasiul este in cuptor.Crud arata ffff bine:) De abia ast sa-l mancam.Multumesc pt reteta.Pupici de la o incepatoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc de vizita, Cristina si sper sa-ti placa pestele pregatit asa, la noi a avut succes si a disparut imediat. Pupici si spor la bucatarit !

    RăspundețiȘtergere
  9. am sa/l incerc si eu.va pupa alinutza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noua ne-a placut foarte mult... Pupici, Alinutza !

      Ștergere
  10. am sa/l incerc si eu .pupici din austria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alinutza, cred ca asta e tot mesajul tau, nu ?! Pupici !

      Ștergere

Acest blog nu permite comentariile anonime si necivilizate !

Va multumesc !