O reteta inventata, dupa ingredientele care erau prin casa/frigider...
Avem nevoie de:
- 500 g cartofi
- cca 150 g kaiser
- 150 g sunca presata (prosciutto cotto)
- 3 oua
- 250-300 g frunze de cicoare oparita in prealabil (puteti inlocui cu spanac)
- 180 g iaurt natural
- 1 mozzarella
- parmezan
- sare dupa gust
- frunzulite de patrunjel pentru decor
Intii am fiert cartofii, i-am lasat la racit, i-am curatat.
Intr-o tava yena, am pus kaiserul taiat feliute subtire, asta ca sa nu se lipeasca de tava. Dupa care am adaugat feliute de cartofi, am presarat parmezan ras, apoi am acoperit cu felii de prosciutto si le de cicoare taiata bucatele (poate fi inlocuita cu spanac, eu asta am avut in gradina, asta am pus...
am pus deasupra citeva felii de mozzarella, apoi celelalte feliute de cartofi care mi-au ramas si din nou mozzarella apoi am turnat deasupra ouale zbatute cu un pic de sare si iaurtul (puteti folosi smintina), ornat cu frunze de patrunjel ca sa-i schimb un pic culoarea, apoi am presarat parmezan ras si am bagat tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru circa 35-40 de minute.
Lasam sa se raceasca un pic cit sa nu frigem limbuta si servim.
Va invit la o feliuta virtuala... bunuta, bunuta...
Daniela arata delicios de bine .sa nu razi te rog de mine,dar nu era cicoarea o planta medicinala olosita la ceaiuri?pupici
RăspundețiȘtergereEste putin zis bunuta bunuta ptr ca pare perfecta de buna...:-P...complimente
RăspundețiȘtergereo minunatie ! complimente Daniela. O sa te copiez si eu caci iubesc combinatia cartof - cicoare dar asa e si mai buna precis !
RăspundețiȘtergereCe de bunatati ai gasit tu prin frigider! :)) Excelent! ;)
RăspundețiȘtergerePup si saptamana buna!
Ti-am trimis un premiu. Felicitari pentru ceea ce faci, ca faci bine!
RăspundețiȘtergereTi-am trimis un premiu. Felicitari pentru ceea ce faci, ca faci bine!
RăspundețiȘtergereed io la prendo ben volentieri...deve essere
RăspundețiȘtergerebuonissimaaaa!!
un bacio Enza
Sarah, l-am intrebat pe sot, a spus ca e folosita si ca planta medicinala, dar cum italianii maninca aproape tot..., ma rog, frunzele fara radacini, e foarte buna si linga o bucata de fripturica, bineinteles oparita, taiata, prajita un pic, cu usturoi si ulei... Pupici !
RăspundețiȘtergereMultumesc, Novelina ! Noi am papat tot, deci cum spui tu, e buna, buna...
RăspundețiȘtergereMultumesc, Cristina ! Pupici!
RăspundețiȘtergereMultumesc, cuscra ! Pupici si o saptamina minunata !
RăspundețiȘtergereMultumesc, Iustina ! Cum imi fac un ic de timp, vin sa iau premiile ! Pupici !
RăspundețiȘtergereGrazie, Enza ! Un bacione e buona giornata !
RăspundețiȘtergeremmm,ce creatie plina de savoare!
RăspundețiȘtergereBuna Daniela, ce se intampla ne-ai parasit?
RăspundețiȘtergereSper ca toate va merg bine, te pup si te astept sa revii.
Ciao Daniela,tutto bene?
RăspundețiȘtergerespero di risentirti presto..
un bacio Enza
Wau,ce inventiva priceputa esti!Excelent pentru a face si eu miine linga fripturica,dar cu spanac din gradina si feta sau cascaval!
RăspundețiȘtergereArata si tare bine!Bravo Daniela!
Ceau!
arata bestial :) si yummyyyyyyy
RăspundețiȘtergereai un premiu la min epe blog
da pe unde esti draga mea :)
arata foarte bine, sunt convins ca si gustul e pe masura
RăspundețiȘtergereMariana, ai facut papita linga fripturica ??? Pupici si-o saptamina minunata !
RăspundețiȘtergereMultumesc Anca... Sint, traiesc... dar m-am cam lenevit... Pupici si o saptamina minunata !
RăspundețiȘtergereMultumes de vizita, Ceapros ! E adevarat ca e gustoasa, ma rog cine maninca tot felul de verdeturi ca noi, sigur maninca si cicoarea... O saptamina minunata !
RăspundețiȘtergereDownload Filme Noi: Descarca FILME NOI
RăspundețiȘtergere