Pestisori la cuptor, rapizi si buni...
Avem nevoie de:
* hamsii
* ulei
* sare
* faina
* o lamiie
Intii de toate, curatim pestisorii, le rupem capusoarele, scoatem intestinele inclusiv sira spinarii, ii spalam si-i punem intr-o strecuratoare la scurs.
Infierbintam cuptorul la 200 de grade si pregatim tava cu hirtie de copt, pe care punem pestisorii. Ii trecem prin faina pe ambele parti, ii punem cu partea interioara deasupra, ca altfel tind sa se arcuiasca, presaram sare, un firicel de ulei si-i bagam in cuptor pentru circa 10 minute. Ii asezam in farfurie si-i papam stropiti cu sucul de lamiie si cu o salata delicioasa alaturi, sau ii rontaim fara nimic, doar cu un paharut cu bere alaturi.
Rapid, sanatos si gustos...
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Acest blog nu permite comentariile anonime si necivilizate !
Va multumesc !