Ingrediente:
- 2 pulpe (fiecare pune cite vrea si cite are, depinde cit de mare e familionul)
- 3 rosii
- o ceapa
- masline negre
- sare
- piper
- un catel usturoi
- 2 linguri ulei
- jumatate pahar vin alb
Taiem mozzarella cuburele mici, cit mai marunt posibil (pregatisem doua mozzarelle, dar am renuntat si am facut doar din una), adaugam parmezanul dat prin razatoare, punem un piculet de sare si piper macinat dupa gust, adaugam un ou, punem pesmet ochiometric. Zbatem celalalt ou intr-un castronel, iar alaturi pregatim pesmetul. Intr-o tava de aragaz, punem hirtie de copt si ungem cu putin ulei, formam mingiute de circa 20 g (nu rideti, eu le cintaresc sa fiu sigura ca le fac egale)
le dam prin ou batut si pesmet si le aliniem in tavaDesi in Romania nu exista aceasta sarbatoare, in multe tari astazi se sarbatoreste ziua tatalui.
"La multi ani !" pentru toti taticii din lume.
Si cum acesta e primul an cind fetita noastra merge la gradinita, era de asteptat sa fie si primul an cind taticul ei, sarbatoreste cu adevarat "festa del papà"
O poza cu Isabella emotionata, dar totodata foarte incintata, de desenul facut la gradinita si dat in dar taticului TITO
si frumoasele versuri scrise pe spatele tablouasului...TI REGALO UN PO' DI ALLEGRIA
PER LA TUA SCRIVANIA,
UN SOTTO PIATTO COLORATO
PER QUANDO SEI AFFAMATO
E UN QUADRO DIVERTENTE
PER FANTASTICARE CON LA MENTE
3 REGALI IN UNO,
PERCHÉ COME TE NON CÈ NESSUNO!