Ingrediente:
- un pachet aluat de foetaj
- 3 piersici
- 4 linguri zahar de trestie (sau dupa gust, cit vreti sa fie de dulce)
- sucul de la 1/2 lamiie
- 50 ml de apa
Spalam piersicile si dupa ce le curatim de coaja le taiem in cuburele micute.
piersicile taiate cuburele
si le lasam pe foc invirtind mereu, pina piersicile incep sa prinda culoarea caramelului.
Cind piersicile s-au racit, intindem aluatul si-l taiem cerculete, dupa care, cu o lingurita punem cite un pic din umplutura
Le asezam in tava pe hirtie de copt si le bagam in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pe treapta din mijloc, pentru circa 15 minute.
asa de bronzate erau cind le-am scos din cuptor
Le servim reci, iar daca le mai "motam" si cu o biluta de inghetata, sint si mai delicioase.
Ale mele nu au apucat sa cunoasca gustul inghetatei, pentru ca mi le-a papat un hotoman, care nu avea somn noaptea.
arata super bine si denumirea e pe masura, bine ca ai rezolvat si cu aparatul foto pana mi-am gatat si eu concediul :)))) te pup Danuta, am niste premii ptr tine.
RăspundețiȘtergereMmmm...super...Am notat la carnetel. :))
RăspundețiȘtergeremmm,zic si eu!ca tare bune tre'sa fie!o seara buna!
RăspundețiȘtergereMultumesc Claudia, vin acusica sa ridic premiile. Eu mi-am gatat concediul, dar fara aparat, acum sint o fericita, dar nu i-am putut face printesei poze cum se balacea in mare. Pupici !
RăspundețiȘtergereCuscra, bine c-am aflat ca ai carnetel, asa cind ramin in pana de idei, strig la tine. Pupici !
RăspundețiȘtergereAlison, adica Iasul e cu mmm, hi, hi... Pupici si o seara buna si voua !
RăspundețiȘtergereCe bine arata. Leao premiul de la mine nu-l vrei , nici tu nici cuscra-ta :(((( Pup
RăspundețiȘtergereMiki, scuze, dar n-a fost cu intentie... ma duc sa caut sa vad unde ai scris sa ridic premiul... Pupici ! Vin imediat sa-mi iau coronita...
RăspundețiȘtergere