luni, 25 octombrie 2010

Omleta cu cartofi



Un alfel de omleta, gustoasa si colorata.
Ingrediente pentru doua persoane:
* 4 oua
* 2-3 linguri parmezan ras
* o legatura buna de patrunjel
* 3 cartofi
* sare
* ulei pentru prajit

Curatam, spalam si taiem cit mai subtiri cartofii. Intr-un castron zbatem ouale, adaugam sare dupa gust si parmezanul, amestecam ingredientele, spalam, taiem marunt si adaugam patrunjelul peste oua si bineinteles amestecam din nou.
In tigaia de prajit infierbintam bine uleiul si prajim un pic cartofii pe ambele parti (daca avem probleme cu ficatul, mai sanatos ar fi sa fierbem cartofii "al dente", apoi sa-i taiem feliute subtiri)
apoi in rasturnam in castron peste oua, amestecam bine si rasturnam in tigaia de prajit.
Ca orice omleta, o prajim pe ambele parti si o servim calda, calda.
Pofta buna !

2 comentarii:

  1. desigur ,lui simon i-ar place mult,arata taaaare tentanta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Simona, motata noastra e cam greu de convins sa manince omleta, asa ca in amestec cu cartofiorii, a fost pe gustul ei... Pupici si-o zi buna !

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite comentariile anonime si necivilizate !

Va multumesc !